Behandling

Behandling


Et besøg i min klinik varer cirka 90 minutter. Det begynder med indsamling og analyse af de informationer, du giver mig, så de kan kobles sammen med symptomerne i kroppen.

Selve behandlingen er manuel og forgår liggende på briks – siddende eller stående. Jeg anvender ikke manipulation (“knæk”) men arbejder blidt på at løsne vævet, så leddene, der er bundet op af bindevævet, kommer på plads af sig selv. Det kræver tid – derfor de ret lange konsultationer.

Under behandlingen arbejder jeg langs de mange bindevævsbaner for at løsne spændinger og begrænsninger. Behandlingen afsluttes altid med nakke og ryg.

Nogle klienter vil efter endt behandling blive meget trætte. Nogle bliver ømme, da kroppen begynder at bevæge sig anderledes, og andre igen får pludselig masser af energi.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er behov for. Nogle kommer tre gange – andre 12. Og andre igen kun engang imellem for at følge op.

En behandling koster kr. 1400,-.

Mine klienter spænder fra mennesker med svære kroniske smerter til specifikke bevægeproblemer og hjælp til restitution og bedre alment velvære, hvor eksempelvis menstruationssmerter, søvnproblemer og spændinger lindres.

Jeg har derudover arbejdet med topidrætsfolk – triatleterne Rasmus Henning og Kim Greisen og det svenske skilandshold (langrend).

Behandlingen af dit bindevæv med KMI er et værkstøj til at “vække” kroppen, så dårlige mønstre brydes og gode og naturlige funktioner genfindes. “If you don’t use it – you lose it”, lyder et engelsk ordsprog, og det gælder i høj grad for kroppens funktioner.

Sådan foregår det


KONTAKT

Rugmarken 12, 3520 Farum

Email: lindathorborg@gmail.com
Telefon: 28 45 10 56

TIDSBESTILLING

Kontakt mig på telefon eller email, hvis du vil bestille en tid til behandling.

Copyright © Forbeholdt alle rettigheder